Malé sbohem

Malé sbohem

Anotace: Tak se tady s vámi "literáky" pěkně loučím...

Přijde čas,
kdy díte odhodí
polámanou hračku.
A ten je tu zas,
teď milující kapradí
schová odranou nevinnosti značku.

Teď, cítím,
že je to tady,
jsem si jistá,
že to, co vidím,
je múza otáčející se zády.
Jde k jiným, kde má dost místa.

Nemůžu si stěžovat
na chvíle,
které léčily bolavou duši.
Neměla jsem se tak přetěžovat,
přeceňovat sílu píle
přesto mnozí z vás tuší:

Jak bude těžké mé "Sbohem",
že mě to rve na kusy,
ale jednou to přijít muselo.
Dala jsem najevo, jak opovrhuji světem,
jak nesnáším hloupé namyšlené husy...
a jak to všechno bolelo.

Teď mě nic netrápí,
přišlo klidné období,
tohle je konečná pro "Zisi".
Jsem ta, co pokaždé jinou maskou zalepí
rány, co tak moc bolí.
Tak děkuje vám dívka se srdcem na kusy.

"Sbohem všichni, budete mi chybět..."
Autor Jiko, 18.04.2011
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba, H.I.L., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm,taky mi občas dochází dech,ale díky literu se učím psát a i když zůstanu amatérem bavî mě to tady,třeba objevíš nové téma a budeš zas mít co říct

19.04.2011 11:18:00 | la loba

Zisinko,jestli chceš takovýto talent jen tak zahodit,tak to se teda běž zahrabat! tohle teda nedovolím,aby někdo jako ty přestal psát! jinak moc krásně poskládáno ;)

18.04.2011 20:46:00 | H.I.L.

Kousky srdce slepíme v celek
zůstaň s námi ještě pár chvilek
modrou oblohou piš svá přání
pohladí slovy v modrohraní:-)

18.04.2011 20:24:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí