Napíšu...

Napíšu...

Anotace: pocitová

Napíšu všechno,
co nesmím říct.
Napíšu o bolesti,
která vychází z plic.
Popíšu smutek,
jak zrádně pálí,
snad pro ty,
co se dosud neohřáli.
Slzy,
co se dravě řinou,
každou mou noc
pod peřinou.
Popíšu tíhu myšlenek svých,
kterak nelehce se nese hřích.
Otazníky,
které myslí kreslí elipsy
a na konec o tom,
jak úlevné je číst komiksy,
když všechny dny jsou jak černá díra
a žádný z těch pocitů neumírá...
Autor melebele, 01.02.2006
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí