Jinde

Jinde

Anotace: .....

Sbírka: kdo ví jak to skončí

Marnosti lásek
v marnosti ostatních
v dimenzích mezi životy
s časem se ztrácející
smutek nesl tvou tvář
obtisklou v jejích očích
Zaslepen mrtev ses díval
na němý obličej
který mluvil víc
než kdy šlo by ti říct
Číst kéž by si dokázal
na jejich řasách
spadané šifry
slova spletená do vlasů
Navždy ať jakkoliv
tam uvnitř tebe
umírat v domnění
že spásu musí hledat jinde.
Autor Dedillope, 22.04.2011
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, terezkys, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to má potenciál, hezká skladba veršů

22.04.2011 19:41:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí