Bojím se, maminko...

Bojím se, maminko...

Anotace: Muselo to ven, ačkoliv to asi nikdo nepochopí...

Ticho...
les...
bolest a strach má zelenou barvu...

...navzdory tomu,
že fialová je barvou hysterie...


Víš co je zvláštní?
Že ačkoliv krvácí z ran,
které jsi jí udělal,
tvůj dotek ji stále rozechvívá...
... i ve smrti...

Les...
křik...šepot a modlitba...
všechno se probouzí k životu,
jen já mám pocit...
pocit že něco umírá...

Ve snech vidím tvář...
milující přesto vraždící...
nedokážu uniknout těm očím,
co hrají na housle....
bezprstýma rukama...

...ztratila jsem smyčec...

Mám strach...
zapomněla jsem utíkat...
a pak si náhle vzpomněla...
Je pozdě?

Bojím se...
Autor terezkys, 22.04.2011
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, Ziky, CULIKATÁ, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí