Vzdálený

Vzdálený

Anotace: mé srdce si nedá říct, je to beznadějné..

Nemám právo cokoliv chtít,
nepatříš mi, ale chci tě mít,
můj život tak klidný a spořádaný byl
než ty jsi se v něm objevil.

Tvoji tvář stále před očima mám,
jdu a často ani nevím kam,
připadám si jako v snách,
ztracená v nekonečných tmách.

Jsi však až příliš vzdálený
za zasněženými pláněmi,
jak mohl jsi mi hlavu splést
a mohla bych se v tobě plést?

Pokud bych se s tebou snad setkat měla,
pak mi, prosím, vyrvi srdce z těla,
radši ať můj život skončí ve tvých rukách,
než žít v těchto neustálých mukách.
Autor Charibeja, 23.04.2011
Přečteno 275x
Tipy 9
Poslední tipující: Rakasteta, la loba, Marcone, NikitaNikaT., Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je mocná čarodějka... je o citech, pocitech, o srdci, spontánnosti atd...

25.04.2011 12:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí