Nic ti nezbylo...

Nic ti nezbylo...

Anotace: ...

Kolik bolesti vytrpíš,
mnoho dní propláčeš bezmocí,
spíše než-li žiješ sníš
není ti již žádné pomoci.

Za to co jsi milovala,
vroucně, jako nikdy nic,
štěstí své obětovala
nemohla jsi dát nic víc.

Teď tu zkleslá sama sedíš,
hrdlo žalem stažené,
na bílá oblaka hledíš,
věci dávno ztracené.

Kolik by jsi za to dala,
aby to co už je pryč,
vrátilo se jako zjara,
našlo k tvému srdci klíč.

Nemáš však co za to dát,
vždyť jsi všechno rozdala,
přestala ses navždy smát,
hořkost světa poznala.

Rozdala jsi radost, víru,
štěstí, vroucnost, lásku svou,
dokonce i vnitřní sílu,
jen vzpomínky zůstanou.

Vzpomínky na lepší časy,
z hloubi duše přichází,
minulosti dávné hlasy,
slyšíš, kolem obchází.
Autor Findë, 24.04.2011
Přečteno 532x
Tipy 48
Poslední tipující: Loveless, Thalia, whiolet, Descardea, lullaby, ilona, Leedram, Matty_D, Stříbrné srdce, Azure angel, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) doonale napsané až se divím jak...st

10.07.2011 10:14:00 | whiolet

smutná...krásná...

10.06.2011 21:02:00 | Azure angel

Nemám slov...

30.04.2011 13:12:00 | Elyona

Holka,taky se mi to líbí
pěkně se tvá báseň čte...
a dík,víš zač.K.

24.04.2011 20:03:00 | Květka Š.

Milá básnířko - ten tvůj smutek patří k tvému věku a přebolí. Život už je takovej, vždycky je to sinusoida. Piš, protože je to moc zajímavé. Ráda si tě přečtu. Hloubavá

24.04.2011 18:43:00 | hloubavá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí