Ztracena v samotě

Ztracena v samotě

Anotace: Tohle jsem napsala, když jsem ztratila milovanou osobu.

Je mi smutno.
Je mi smutno po Tobě.

Žádné vřelé objetí,
žádná slůvka něhy.
Prostě nic.

Zmizel jsi z mého života
jako to slunce při západu.
Zbyla ve mě jen nicota.

Po Tvé lásce se mi stýská.
Chybí mi Tvůj něžný dotyk,
chybí mi Tvůj krásný hlas,
chybí mi Tvé objetí.

Jsem sama.
Ztracena v samotě.
Autor Jasmína, 24.04.2011
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I ze smutku udělá čas....vzpomínku.

24.04.2011 21:23:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí