odpuštění...konec

odpuštění...konec

Anotace: Odpustit nebo ukončit?

Dokážu Ti někdy odpustit?
Dokážu se Ti ještě někdy podívat do očí?

Ublížil jsi mi.
Teď to bolí!

Tvá krutost mě překvapuje.
Tvá hloupost mě unavuje.

Útěchu hledám u přátel,
ale nenacházím ji.

To co jsi mi způsobil
už Ti jen tak neodpustím.
Bolest jsi znásobil,
proto raději Tě opustím.

Nedělá se to snadno.

Milovala jsem tě,
jako nikoho před Tebou.

Ale teď už je konec.
Autor Jasmína, 24.04.2011
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechtěj rozhřešení,
to na nás není.
Sama musíš vědět
kde leží tvůj svět.....
.....a s kým..

24.04.2011 21:22:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí