V metru

V metru

Anotace: ...

Tiše se dívám na lidi v metru,
tu si všimnu pána v svetru
v očích měl divný lesk
a ze srdce mu šlehal stesk

pán v černé přistoupil blíž
na černém svetru, černý kříž
náhle mi řekl ten pán,
že se cítí tuze sám

"všichni co jsem znal, umřeli,
všechny mé sny i s nimi zmizeli
už nechci více žít,
sám, ale nechci odejít"

"pojď ke mně, spolu zemřem šťastni"
zmáčkni spoušt, můj plamen navždy zhasni..
Autor temný skřítek, 26.04.2011
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je.. netradiční..

13.05.2011 21:36:00 | Pevya

super

26.04.2011 21:50:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí