Tak strašný datum a tak

Tak strašný datum a tak

Anotace: prostě to přišlo a muselo ven, komentáře i kritiku uvítám, ale není to nutný, prostě sem potřeboval ventil

Sbírka: Mé stavy

Ani nevím proč mi docvaklo tohle datum
den když už nejsi má
už přes měsíc nejsi
mojí princeznou
tak strašně skvělou a tak

Vím, měl bych řvát nadávat a přát ti
to nejhorší na celém světě,
ale asi sem hlupák
víc než si myslím
tak strašně moc blázen a tak

protože ti přeju at se máš fajn
a krásně a tak
a ještě víc si přeju at se tak mám i já,
tak strašně krásně štastně a tak...

Jenže i chci aby ses měla mizerně
abys litovala žes mě nechala
dojde ti snad někdy cos udělala?
jak si mi ubížila tak strašně hrozně a tak...

Nedá se dělat nic jinýho než jít dál
a dál se bít a doufat
a žít, né s tím co bych si přál,
no co tak karty stojí za hovno,
tak uhrej co jde s tím cos dostal...
prostě hraj dál strašně štastnyho veselýho a tak...
Autor Redingar, 27.04.2011
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí