Jako bumerang

Jako bumerang

Anotace: ...a nedá si pokoj

Už je to doba,
co ONA, poslala Ti zprávu,
ted' dozvím se,
že k vašim se svým tátou, jezdí na chatu.
Já nevím, co má za lubem,
počítá snad s tvým rozvodem?
Tenkrát jí to skoro vyšlo,
že třem lidem změnila život,
na mysl jí nepřišlo.
O co jí jde?
Co tím získá?
Akorát děti,
přišly by o tatínka.
Já ještě čekám ,velkou potíž,
věř,že ONA, je ten kříž.
Pravda,je to pěkná ženská,
ale at',mužskýho jinde si hledá.
Pořád mi tvrdíš,
že lituješ,
co tenkrát se stalo,
řekni to jí,
že mě miluješ a
že ti to tehdy ,nestálo za to.
Jako bumerang ,ta doba ve zpomínkách se vrací,
já nechci si připustit ,ale mé srdce,
stále krvácí.
Jen doufám,že se u tvých rodičů,
jednou nepotkáme,
nechci být tou kočkou ,co oči ji vyškrábe.
Chci se zachovat jak pravá dáma.....

...stačila by jedna rána.
Až zrudla by ji líc,
to stačí,
já nechci víc.
No´o´o´ a hned je mi líp.
To se mi to machruje,
když je to napsaný,
ale co bych dělala,
kdybychom se,
opravdu potkaly?!
Autor EM EM, 27.04.2011
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holky děkuji,já už o sobě začínala pochybovat,jestli zbytečně nehysterčím ,ale věřte,že poletí,ani nestihne nastartovat.

28.04.2011 18:18:00 | EM EM

Já bych jí hnala klackem ze dveří...v tomhle nemám úroveň,peru se ;-)

28.04.2011 11:23:00 | la loba

Víš Culíčku,já říkám ji vyhodíš dveřma,přijde oknem.Zlomíš ji nohy,tak se připlazí.Člověk má v životě hodně starostí s dětma a ještě si je musí dělat s dospělou ženskou,ale asi by se mi fakt ulevilo,aspon' na chvilku.
Děkuji za pochopení.

28.04.2011 04:35:00 | EM EM

Kdyby jste se potkaly, tak by jí asi zčervenala líc:-))).To by asi nebylo jednoduché se udržet v klidu a bez emocí...:-((

27.04.2011 21:17:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí