Lhostejnost

Lhostejnost

Anotace: Lhostejnost, dívka...

Když kráčíš přede mnou
a já tě nevnímám
snažíš se být nádhernou
a já usínám

Když venku lidé křičí
a já v klidu spím
Když bubny velké řinčí
tak si svůj sen sním

Neb lhostejný jsem
a lhostejnost znám
Vždy je nádherný den
když lhostejnost mám

Když lidé pláčou
v uších mých smích zní
Když po moci lačnou
tak ať o ní klidně sní

Vše je mi jedno
a pánem svým já jsem
Vše jest dovoleno
hranic já pozbyl jsem

Neb lhostejný jsem
a lhostejnost znám
Je to nádherný krém
jenž v duši své mám

Odešla si, kamsi dál
já byl hloupý všeho pán
a ani jsem se nezeptal
a už si ani nezeptám

Teď na břehu stojím
bez lhostejnosti, sám
Všeho se bojím
proč odešla jsi, se ptám?

Byly pořád se mnou
a teď jsou pryč
Bílá mění se v černou
a ze všeho je nic

Neb raněný jsem
a nikoho nemám
Zmizel můj sen
a jen do prázdna
si sedám.
Autor Jacques-ds, 29.04.2011
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí