Úspěšný..

Úspěšný..

Anotace: .. vesmír

Vesmír je úspěšný
obchodník zdatný
začal od nuly
klídek bezútěšný
vyměnil vadný
za hvězd granuly

zbohatl ve zlomku
vteřiny, Big Bang
spustil a bylo
atropin ve voku
´všechno ven z kolíbek´
moci nabylo

nikdo se neptá, kdo
z exodů vydělal
bylo to dávno
fjúčrs-long spreadů
pozice vyčpělá
má vystaráno

jměním se vším všudy
vesmír se chlubí
úspěchem valným..
My, short time přeludy
- na droid supí
vpřed! Za výpalným!
Autor Petbab, 03.05.2011
Přečteno 342x
Tipy 14
Poslední tipující: slnečnica, PIPSQUEAK, modrá..., Markéta Hl., Azure angel, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š., Sweet KiWi, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach jaj...

03.05.2011 20:07:00 | slnečnica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí