Poslední invetrura

Poslední invetrura

Anotace: Sečteno podtrženo-Amén

Poslední inventura

Sčítám všechna svá veškerá pravidla,
zneužít,
sníst.
Jako povidla.


Dostávám se do záporných čísel,
spočítat,
vydělit.
Mojí bolest třísel.

Počítám zklamané mým egem přátelé,
tramvají,
potají.
Přejedu si po těle.

Procházím se skladovým prostorem,
však vidím pouze.
Člověka co hraje si.
Na básníka.
z tupé nouze.
Autor Kalin, 04.05.2011
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Caricia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

04.05.2011 18:37:00 | Kalin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí