°°°Minulost°°°

°°°Minulost°°°

Anotace: Kamarád a potom můj bejvalej kluk... Jeho přezdívka (Prcek)

Prcku byl jsi mi vším a ted' mizíš jako,
stín, už tě nikdy neuvidím, už se nikdy
nepotkáme. Kamarádství zapadlo jako
měsíc, vyprchalo jako benzín.
A já už asi neovlivním to, že budeš s
jinou. Dochází mi všechny síly,
promítám si co jsme spolu zažily.
Od začátku do konce...

Byl jsi mým nejvetším kamarádem,
ted' mi zbyly jen vzpomínky.
Jsem jak tělo bez duše, ani hlína bolest
nezakryje.
Vzpomínáš si na nás?
Hláskovala jsem ti co citím...

Byl jsi můj čerstvej kyslíka ted' všechno
smazal zmizík.
Utírám sůl ze svých očí,
klečím v křeči, stále brečím.

Je to těžký fakt se loučit a jen slzy
smutek léčí.
Tvůj obraz vidím ve snech a tvý jméno
vidím na zdech.
Jsem na dně, uvnitř prázdná.
Staré časy jen v hlavě zůstanou.
Možná jen uběhnutej čas pohřbí,
naše dlouhodobé přátelství.

Nechal, jsi mě na kolenách, bez tebe
nedokážu ustát.
Nezastudí ruce, nemám klíč od tvého
srdce. Kdo bude má zpovědnice?..
Rozpadá se naše puzzle. Proč oči chrlí pláč?
Čekala jsem jen na popravu,
tvý slova mi sekaj hlavu.

Pořád tě vidím ve dveřích, v iluzích
a v představách.
Mé srdce je v dlaze a ty na něm
klečíš na podlaze.
Jsem do tebe blázen, ale už nemám
co sázet.

Newím co mám dělat, když jsi přetrhnul
náš provaz.
Nemůžu tě prostě vstřebat tenhle text,
je asi důkaz.

Byl jsi můj život, ze kterého zbyly
střepy.
Notak, ještě není pozdě, ještě můžem
všechno slepit.
Cítím bolest, utrpení, když jsme od
sebe odloučený.

Jsem zavřená jak ve vězení, vchod
zasypalo kamenní.
Zbyly mi po tobě stopy, vzpomínky
a krásné fotky.

Vrátila bych všechno zpátky,
už nejsme spolu jako dřív.
Tak jak jsem si vždicky přála.

Nenaštvu tě těma hloupíma kecama.
Tys mě roztrhl ze vnitř, ukončils
kapitolu.

Vytrhl společný list.
Chtěla jsem stebou být na vždy,
ale ty jsi byl proti.
Tak jsem zase poutník v kápi...

Nikdy na tebe nezapomenu,
ty jsi mi přirostl k srdíčku.
Mám tě ráda!!!...<3 <3 <3
Autor Veů, 05.05.2011
Přečteno 476x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, EM EM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná dojala mě...od první lásky uplynulo mnoho vody a stále na něj myslívám...

06.05.2011 13:58:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí