Umírání

Umírání

Anotace: ...

Život přivedl mě na scestí,
už není tolik možností.
Vidět umírat milované,
to bolí, je ohavné.

Se smrtí jsem však smířená,
nejsem už ani ztrápená.

Co si asi rodiče pomyslí,
až umírat mě uvidí?
Že se zase vyčasí?!

Až oči zavřu naposledy, vydechnu,
tma mě obklopí, na bolest ani nevzdechnu.
A pak?
Pak to skončí.

Ona skočila.
Já jsem silnější, já jsem to nevzdala!
A až do poslední chvíle bojovala...
Autor Gaia.M, 05.05.2011
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí