Requiem

Requiem

Anotace: Requiem

Ještě neodcházej příteli,
Ještě nechoď na věčný spánek.
Musíme spolu ještě otočit pár stránek,
Vždyť život je za chvíli v prdeli.

Neumírej mi tady,
Odpouštím ti všechny zrady.
Buď tu ještě se mnou chvíli,
Příteli můj milý.

Nechci slyšet tvé requiem,
Umíráš hrozně brzy,
Že na světě zůstanu sám mě mrzí.
Mrzí mě, že tě hlínou přikryjem.

Měl jsem tě rád,
Proč mi tě musí smrt brát.
Jako můj bratr jsi byl,
Vždycky jsi mi záda kryl.

Až se posuneme v čase,
Uvidíme se znovu zase!
Autor Žiťa, 03.02.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí