Maturitní zkouška

Maturitní zkouška

Anotace: omlouvám se za některý výrazy, ale nepovedlo se mi je adekvátně nahradit...

„Matusitní zkouška“ ,
Šeptla mu do ouška
Maminka – ta sladká,
Aby se prý zved.

Zaspal, a je v píči.
Oblek se mu příčí,
všechno proti němu
musí jít teď hned.

Nasedne do favorita,
baterka jen chvíli škytá,
„doprdele, tohle schytám“
Bere otci renaulta.

Dorazil, však šťastný není.
Omlouvá se za zpoždění,
Komise už vzteky pění,
vytáhne si lísteček.

Chvíli mlčí, pak odchází.
Východisko nenachází.
Co delá mu nedochází,
když přes větev provaz hází

Tělo se mu celé třese,
jak stojí sám v temném lese.
Za chvíli však přestane -
- lano dobře vázané…
Autor Qwertikon, 12.05.2011
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: Z kapky deště, Lenni, Eulinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super, ty pane maturante:-)

12.05.2011 10:58:00 | Eulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí