S holým srdcem (Fighter with Bare Heart)

S holým srdcem (Fighter with Bare Heart)

Anotace: ...vždycky se najde nějaká ta "Lvice"... For you, A., though you´re not ever supposed to read that...

A přesně takhle v každým boji ztrácím...
ač říkala jsem, že se umím rvát;
a nemysli si, že mi rány nekrvácí,
když na cáry mi srdce roztrhaj...

A nemám právo na svý hořký slzy,
taky Ti o nich nikdy nepovím...
Možná je cítíš a možná aspoň tušíš;
a já, s holým srdcem, jen málo o tom vím...
Přečteno 310x
Tipy 11
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., khantengri, zvířenka, Anjesis, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdce se netrhá, jen shazuje svý marný vrstvy...

21.05.2011 11:59:00 | zvířenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí