Přijímací zkoušky

Přijímací zkoušky

Anotace: MU, Brno výsledkem byl přijetí i přes to, že jsem místo vyplňování testu psala básničky :D

Jen ticho kolem, ticho které tíží,
okolí se dávno nerozhlíží,
ticho, které svazuje a dusí,
usmát se tu nikdo nepokusí...


Jen ticho, co ty testy znamenají,
pro lidi, kteří šanci ještě mají?
Tu nemám už, já ji ztratila,
já možnost zkusit to vrátila...


Pro mě už jen ticho,
předzvěst je umírání,
pod modrou oblohou,
na slunečné stráni...


Ticho, a klid, co tlačí,
pro mě to dávno už stačí...

Autor genca, 15.05.2011
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí