Zpověď

Zpověď

Anotace: pokus o utěšení kamarádky zklamané láskou

Sbírka: Touha a zklamání

Dívenko krásná,
věř že nejsi sama
komu se v noci špatně usíná.

Co přes den přebolí,
večer se vrátí,
ve chvílích samoty moc nás trápí.

Den co den jeho tvář vidíš,
až zmizí konečně - na to se těšíš.
Pocity zůstanou, musím tě varovat!
Ze srdce prostě.. nedaj se odebrat.
(I já vím.. co je to milovat)

Hledáš řešení, snažíš si užívat,
dobře ti rozumím, já to mám taky tak.
Přiznej si sama, zdali pomáhá,
hloupá, dětinská přetvářka.

Vše je jen kolotoč,
lásky a poznání.
Zasranej kolotoč,
prohry a zklamání.

ležíš-li ve své postýlce,
na ty víš koho - myslíce.
Věř že na tvůj učet baví se!!

Chtěl sem ti pomoci, takhle to nejde.
Jen abys věděla, jsem na to stejně…
Myšlenek k tomuto v hlavě mám moc,
nakonec přeji Ti: "dobrou noc."
Autor knuP, 16.05.2011
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: Vampyrella, EM EM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí