Slzy

Slzy

Slzy z očí stékají,
Do trávy zelené padají.
Do sítí pavouků se chytají
A ti se tázavě sívají.

Kdo a proč,
Vyměnil smích za pláč?
Čí oči k nim shlížejí
A s tím pláčem si pokoj nedají?

Jsou to oči jedné dívky,
Jak dva zelené kamínky.
Ta dívka naději a sny své ztratila,
Světlu sbohem dala a do temnoty se vnořila…
Autor Snící čarodějka, 17.05.2011
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí