Cítím jaro...

Cítím jaro...

Anotace: jarní pocity jsou (h)různé

Cítím chladné jaro, když zima do mě vplouvá,

na druhou stranu ze mně mizí nenaplněná touha.

Cítím jaro krásně mrazí, leden je už dávno pryč,
temný úplněk, jak hrom zazní, nad mou myslí vztyčený má bič.

Jaro vchází do všech smyslů, na zádech příjemně zamrazí,
květen - všechny řeči o máji, teď rozumného zarazí.

Na cestě vůně květin všude,

v noci tak mocně vyniknou,

chladné krystaly bezmoci,

do bezvládného těla proniknou.

Smích?

Ne pláč a moře slz,

zamrznou, nepustí tě dál,
na jaře mrzne, teď to víš,

jdeš dál, pořád, jak kdyby jsi stál...

Autor Seegr, 19.05.2011
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis, hloubavá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To vůbec není milé čtení
chodí s ním bolest
každodenní...

14.10.2011 16:46:00 | hloubavá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí