Mezi námi

Mezi námi

Anotace: dep

Po stěnách zas kráčí tenké pavoučí nohy
černými kroky chvěje se svět

v pokoji bez oken, se zamčenými dveřmi
nevypočitatelná dráha poletující mušky
dává tušit ocet nebo shnilé hrozny
zatuchlý vzduch nových dní
těžce do tváře dýchá


křivý nůž lže když do srdce píchá


Musí být v té tmavé místnosti nějaké světýlko, přece!
Taky jo; skulinou
u dveří prosvítá plamínek
kremační pece.
Autor Krapet, 21.05.2011
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: čas.běží
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I márnice má malé okénka
není tam jen pavouček
leží tam další desítka
lidí, kteří čekají na pár kytek

21.05.2011 13:57:00 | čas.běží

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí