Moje město-můj přístav

Moje město-můj přístav

Anotace: nepotřebuje

Postel, peřina, zem,
okno, zeď hladí záda.
Hádám, kde to jsem?
To místo mám tak ráda.

Stůl, váza růží.
Setřu prach,
co dře mou kůži...
pocítím strach.

Jen nakratičko, pak zas zahřeje
a hrubě spálí mé tělo,
čemu říkám "naděje"
a radu by to chtělo.

Ale tohle je můj dům,
moje vášeň a můj strach.
Místo, kde se poddám snům,
moje vůně a můj pach.
Autor Jiko, 22.05.2011
Přečteno 346x
Tipy 16
Poslední tipující: H.I.L., Ziky, Šepot ve větru, Mbonita, labuť, Gabrielle, CULIKATÁ, Marcone, zenge, Findë
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...cestička k domovu
ST

22.05.2011 21:21:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí