Modlitba od hřbitovní zdi

Modlitba od hřbitovní zdi

Anotace: ...

Tichá slůvka v stínech noci,
kdoví ze kterých jsou úst,
když tělo skoro o bezmoci
tráví tento jarní půst.

Jídelníček skromný jest:
třikrát denně kapka lásky
zapéci do litých těst
odstraní ti z čela vrásky.

A co k pití? Číše vína.
Podpoří tvé trávení.
Rozchodí tvá střeva líná,
ale nic víc nezmění.

Jinak není jiné cesty.
Ke snídani ptačí zuby,
slzné perly od nevěsty,
písek jemný, cement hrubý.

A po páté hodině?
Radši spát, než něco jíst,
vždyť to máte v rodině!
Proč by to měl někdo číst...
Autor myší královna, 22.05.2011
Přečteno 466x
Tipy 10
Poslední tipující: hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, whiolet, Findë, Petbab, Špáďa, kasparoza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nápad dobrý...ale pro mě prosím trochu víc bolesti...

10.07.2011 19:12:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí