Ztráta

Ztráta

Anotace: Ztráta člověka

Neodcházej, neopouštěj mě!
Já tu zůstat sama nechci,
však už nemiluješ mě,
ale jen tu svou touhu.

Nikdo ti již nepomůže,
nikdo tě nezachrání.
Jen já jsem ta, co vždy pomůže,
když se mnou žiješ bez vyznání.

Nechci, nemám sílu se s tebou hádat,
ale až se zase vrátíš,
budu tě za vše kárat,
ty se totiž vždy vrátíš.
Beze mě žít nedokážeš,
neumíš to a nechceš.
Autor Georgianna, 26.05.2011
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: Maryje..., Psavec, Gabrielle, ilaila, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí