VÍŠ

VÍŠ

Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////

Víš....
domýšlet můžeš slova
podle vlastního uvážení

věříš...
pak je svět barevnější
modrá směr ukazuje

podej mi
třeba svojí ruku
na ničem jiném nezáleží

výkřiky...
zahynulých v boji
neustálá vzpomínka

moře slov...
osudy vylézající na světlo
podporovány nocí a malomocí

obyvatelé svázáni nití dlouhou
spojující duše až k
nenarozeným představám

o modrých stromech
oceánu spadlých hvězd
plnících přání

dětem které ještě věří
o dobrém konci
pro všechny živé tvory
na této planetě.
Autor HAIR, 28.05.2011
Přečteno 423x
Tipy 17
Poslední tipující: kdotoví, Žárovka, Robin Marnolli, hatlapatla, Víla, whiolet, tato22, Maryje..., CULIKATÁ, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný. líbilo se mi to.

22.12.2012 09:51:16 | Robin Marnolli

Máš svůj styl. :-)

18.09.2011 10:35:00 | hatlapatla

děti budou stále věřit

15.07.2011 13:54:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí