Strach

Strach

Anotace: Však to znáte...

Sbírka: Antihumanistická

Do světa vykřičet veškerá slova,
nimiž lze vyjádřit můj vztek,
chtěl bych, však místo toho do olova
jej zalévam, aby zmetek neutek´.
Na jazyku jak plamen pálí
ty zvuky, jenž svobodu chtějí,
a rozbíjejí rty, jenž jako skály,
se spolu se zuby sestavují do peřejí.

Do světa vypsat všechny básně,
nimiž je možné vyjádřit bolest mou,
chtěl bych, však místo toho prázdně
píši a světlo své pohřbívám tmou.
V rukou se třesou myšlenky spoutané,
které vypustit ven nehodlám,
a zbytky mé vůle, zesláblé, zlámané,
si nepřipouští, že prohrávám.

Prohrávám boj se strachem svým,
bojím se lidí a budoucnosti,
bojím se cizí i vlastní zlosti.¨
Nezvítězím...
Autor Trystan ap Tallwch, 30.05.2011
Přečteno 422x
Tipy 15
Poslední tipující: eschi, Jeněcovevzduchukrásného, hašlerka, Findë, Anjesis, kryplik, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo,jedna z tvých nejlepších

30.05.2011 20:47:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí