Zlomená křídla

Zlomená křídla

Anotace: ...

Křídla má zlomená,
holčička bez jména,
někdo si nepřál, aby lítala dál.

Teď v koutku tu schoulená,
sama tak bezbranná,
hledá sny, které jí někdo před chvílí vzal.

Slzy už nejméně po sté si setřela,
po čase nakonec hledat sny přestala,
naděje v hloubi duše navždycky uspala,
zlomil jí křídla, kdo vždycky létat se bál...
Autor Nekonečnost, 04.02.2006
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a kdo místo holčičky teď létá? Pěkně vyřešené...

21.06.2007 14:09:00 | Láďa

Nádherná...

11.03.2006 15:51:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí