Mstitel...

Mstitel...

Anotace: Co dodat..? Čekám na kritiku...

Padnout, vstát...Usnout a tebe se bát...
Jít dál, nevnímat rány..Otevřít zavřené brány...
Cítit vůni tvého těla..Ano..To je to, co jsem vždycky chtěla...

Okna jsou zavřená, nevím co dál...Nabít,vystřelit...Pal...
Padám dolu z té velké hráze...Už na mě nemůžeš tvou vinu házet...
Probouzím se ráno, ve své posteli...Nebyl to sen...
Byl jsi to ty....Můj mstiteli..
Autor PrincessGirl, 04.06.2011
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí