V zajetí

V zajetí

Anotace: Jak se asi cítí zvíře v kleci?

Hledím nešťastně skrz mříže,
mé dny jednotvárně běží,
jsem další zajaté zvíře,
nikomu na mně nezáleží.

Sice mě nakrmíte,
dáte mi i vodu,
jen jedno mi nesplníte -
nepustíte mě na svobodu.

Přecházím ve své cele,
jednotvárně sem a tam,
na divočinu a na přátele,
už jen marně vzpomínám.

Ty mříže pevné, ocelové,
vzdorují mým zubům i drápům,
a jsou zbarvené od mojí krve,
jak stále se po nich marně sápu.

Vím, že už nemám naději,
mé dny i noci jsou pořád temnější,
měli jste mě zabít raději,
to by pro mě bylo milosrdnější.
Autor Charibeja, 04.06.2011
Přečteno 285x
Tipy 9
Poslední tipující: Anjesis, Rakasteta, la loba, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mrkni na film od KIMKIDUKA 3IRON,je to o vnitřní svoboďe

06.06.2011 13:36:00 | la loba

:-((Zase se brzy vyčasí, až mě srdíčko z toho smutku zabolelo:-(((.A něco Ti vybreptám-bylo by Tě moc škoda:-)

05.06.2011 09:35:00 | CULIKATÁ

Přesně tak, jak píšeš... přesně tak, když člověk se trápí...

04.06.2011 21:52:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí