Ubrus od Tebe

Ubrus od Tebe

Anotace: ...až ucítím to příště....

********** **********

Hledala jsem něco na stůl,
co by hezky vypadalo,
otevřela jsem skříň,
s věcmi od Tebe.
Vdechla jsem známou vůni,
něco mi to připomínalo,
zavřela jsem oči,
a byla jsem u Tebe.

--------

Mám chuť schoulit se k těm věcem,
vlézt si do té skříně.
Mám chuť býti času hrdě vděčen,
že v té skříni tváří se tak líně.

Až ucítím zase vůni Tvého domova,
jež dával mi často útočiště,
budu doufat, že se navždy uchová
a já budu moci přivonět si zase příště.

--------

Nebudu ty věci prát.
Nebudu ten ubrus prostírat.
Budu si jen tajně něco přát.
Budu možná chvíli předstírat.

--------

/že jsem zase s Tebou/

Autor zaba.zuzla, 05.06.2011
Přečteno 263x
Tipy 11
Poslední tipující: greenus, khantengri, Elisha, CULIKATÁ, E.T.Jane, Maryje..., labuť, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když nemáme zrovna v duši nic
hmotné vzpomínky nám dají víc.
Neper, nechej..

06.06.2011 08:00:00 | E.T.Jane

...tenhle pocit znám....každou ,,blbůstku,,od své lásky schovanou mám... :(
moc pěkná...st

05.06.2011 23:44:00 | Maryje...

Pěkné, cituplné... ST!***

05.06.2011 20:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí