Smrtihlav zbožnosti

Smrtihlav zbožnosti

Anotace: ...

Jsem jako motýl, uvězněn v noci,
posedlý láskou, posedlý mocí,
létat si bezelstně sem a tam,
létat už bohužel nezvládám.

S křídly polámanými od pomocí,
toulajíc se bezesnou nocí.
Jsem jako smrtihlav zbožnosti,
plný nejmenších něžností,
jako úsměv od zmrzlináře,
po zemi roztrhané snáře.

Neblahé myslet na to co bude,
plné planých tužeb a nadějí,
a to poslední, co možná nám zbude,
z toho nám bolestí srdce zkamení.
Autor Fog, 06.06.2011
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, ilona, vinci, Jacques-ds, E.T.Jane, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsahově dobré a hlavně se to čte úplně samo...

08.06.2011 23:28:00 | Jacques-ds

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí