Lepší svět

Lepší svět

Anotace: pro výjimečnou bytost

Odešel a už se nevrátí,
odešel do země snů.
Někam, kde je mu líp.

Tam má co chtěl
a co chce, to má.
Věčností se ubírá
a je mu líp.

Ač chceš, zpět se nevrátí,
je pryč, navždy odešel.
Už je mu líp.
Autor Kailiana, 07.06.2011
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: EM EM, James Libustka, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí