Prosí...

Prosí...

Anotace: Občas je těžké žit, ale když si uvědomím, co je napsané níž, tak bych to nedokázala...

Kolik dětí umírajíc prosí - aspoň den chci ještě žít! 
A ty svůj život chceš si vzít?! 
Žít, ač bídu mají, oni chtějí, 
tyhle prosby tiše znějí. 
Hlady a žízní umírají, 
velké oči v prosbě upírají. 
Oč prosí? 
O vodu, jídlo, nebo o lásku? Oči se mi z toho rosí.
Teď má sebevražda se mi hnusí,
když vidím, jak ty děti o život prosí.
Autor andel.smrti, 07.06.2011
Přečteno 447x
Tipy 12
Poslední tipující: katkabloom, carodejka, la loba, CULIKATÁ, James Libustka, Maryje..., Morgenstern, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano,důležité je radovat se z malých věcí a bolest brát jako součást života...

09.06.2011 07:36:00 | la loba

To ano. Život je krutý :(

08.06.2011 16:07:00 | andel.smrti

To jsou ty paradoxy života

Jeden chtěl by odejít
trápí se,že nenajde odvadu.
jeden chtěl by jít
trápí se,že nemá na stravu...

08.06.2011 09:09:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí