OSAMĚLÁ

OSAMĚLÁ

Anotace: sami se rodíme a sami umíráme... 9.6.2011

Zlostná jsem,
sluneční erupce.
Chladná jsem,
srdeční korupce.

Opuštěná jsem,
zaniklá vesnice.
Rozbouřená jsem,
hlava má věznice.

Posmutnělá jsem,
vyschlá studnice.
Osamnělá jsem,
prázdná je ložnice.
Autor Eči, 09.06.2011
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: jvacl, James Libustka, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí