Krapet to bolí

Krapet to bolí

Anotace: rozdrcené srdce - taková jednoduší

Krapet mě to bolí, ale co už s tím,
Krapet mě to bolí, já to však přetrpím.
Krapet mě to bolí, to bude jen o zvyku,
Krapet mě to bolí, nic víc však není tu.

Krapet mě to bolí, no však to přebolí,
Krapet mě to bolí, jen co vůle dovolí.
Krapet mě to bolí, však ono se to vyléčí,
Krapet mě to bolí, však dámy přec nebrečí.

Krapet mě to bolí, ale jen maličko,
Otevřená rána, co odkrývá srdíčko.
Krapet mě to bolí, už téměř snad nebuší,
Jen krapet mě to bolí, tak čím se to jen přehluší?

Krapet mě to bolí, jak tu ránu otevíráš,
A drobátko to bolí, když už ho pak v dlaních třímáš.
Jen trošičku to bolí, když vší silou je drtíš,
Nepatrně bolí, to nezpůsobí potíž.

Krapet mě to bolí, když je zasypáváš solí,
Už přestalo to bolet, a stejně nepřebolí.
Autor Anjesis, 11.06.2011
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: Danger, tato22, Charibeja, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolí to a zebe pořád,tak hluboko uvnitř nás
jen sama tomu pomůžeš,když necháš se hřát...
Tak přeji brzké sluníčlo vně i uvnitř.

12.06.2011 20:51:00 | Danger

Doufám, že bolet brzo přestane.. :(

12.06.2011 09:45:00 | Charibeja

U mě přišla fáze že jsem najednou pochopila že bolet to bude jen pokud to dovolím...

11.06.2011 20:57:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí