Variace o hvězdách

Variace o hvězdách

Anotace: inspirace http://liter.cz/Basne/328906-view.aspx a možná něco víc...

Smutno mi je
že nevidím hvězdy v očích tvých
tiše usínat
s rukama za hlavou
pozorovat obrazy na temném nebi
moci se jich dotknout

Teskno mi je
že nesmím skákat přes kaluže
plné bílých světýlek
držet tvou dlaň
v rukou si pohrávat
s pramínkem tvých vlasů

Ty chvíle
ty hvězdy ve své fantazii
ukryl jsi navždy
před mým srdcem
na všechna místa světa
Autor Kristine Clary-Aldringen, 12.06.2011
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: Marcone, Víla, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač smutná, krásou, něhou protkaná, moc pěkná.

12.06.2011 13:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí