Pocit

Pocit

Anotace: nejde ani popsat slovy ten pocit...

Slzy? Jen tečou,
ve stružkách si razí cestu,
srdce je sevřené,
jen prosím ať otevřu oči,
a probudím ze snu.
Nebo spíš z noční můry?

Kovová pěst mě svírá,
snažím se vykroutit,
najít světlo na konci tunelu.
Snad jen plamen hořící svíce,
malou jiskru, možná více.

Je mi vůbec dovoleno existovat?
Když sny se rozplynuly.
Na kůži se mě dotýká studená země,
zmáčená potoky slz.
Zůstane to navždy ve mě,
i když šíp proletěl skrz.
Autor Annie the wolf, 13.06.2011
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle vyjádřený pocit,byt je smutný.

13.06.2011 20:12:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí