Jedna sebevražedná

Jedna sebevražedná

Anotace: ---

Sbírka: Životní útěky

Poslední záblesk slunce na skleněném stole.
Myšlenka běžící hlavou.
Rozhodnutí které bude nevratné.
Opravdu to tak chceš ?
Ano.
Poslední krok do prázna.
Kratičká chvíle pocitu volnosti.
A potom nic.
Opravdu jsi tohle chtěla ?
Autor To je ONA, 17.06.2011
Přečteno 355x
Tipy 12
Poslední tipující: Wor, Zasr. romantik, whiolet, tato22, Lenie, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A,
ty.
Chceš,
ve stínu žít.

Své šance,
promarnit?
Čekat,
na lepší zítřky.

Marně,
když víš.
Že život je a bude,
ten kdo tě sráží na kolena.

19.06.2011 21:16:00 | whiolet

Schizofení zpověď...

17.06.2011 20:03:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí