Noční štěstí

Noční štěstí

Anotace: Není co dodávat ...

Noční štěstí alkohol přivane do našich duší,
co tento pocit znamená z nás nejeden člověk tuší,
ten kdo to ví, tak mlkne a smutně hlavu kloní,
ten kdo to ví, tak oči zavírá a smutkem slzy roní ...

Noční štěstí přichazí než nastane šok,
než ráno člověk probudí se a dá života si lok,
hlt životní hořkosti, jež je všude kolem nás,
té životní hořkostí, kterou nenapraví čas ...

Té pravdy každodenní, že sny jen sny zůstavají,
té pravdy zcela hořké, že sny v jasu pravdy tají,
té nechutné pravdy, že láska krutá může být,
té pravdy očividné, že zbývá jen odejít ....

Odejít do dálky, tam kde láska vůbec není,
té dálky zcela jasné kde nebýt je snu vyplnění ...
Autor Sparky, 19.06.2011
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí