Dekád vlajky

Dekád vlajky

Anotace: www.youtube.com/watch?v=L2o8G_VJ1tE

Ze střech klouže prach
posledních pěti dní
tančím naboso louží, bahnem a cukrovím
nebe má barvu kovu

A tak se modlím...

Zbyly tu jen staré záclony -
minulých dekád vlajky
mám boty se stuhou k zavázání
parkety studí do nohou

A tak tě žádám...

Na stole leží dopis
psaný v minulém století
nohy mi přimrzly k zemi
vzduch voní rozšlapaným sklem

A tak tě prosím...

...smíchej mé slzy popelem
Přečteno 435x
Tipy 19
Poslední tipující: gallatea, tato22, Emmelia, James Libustka, Ovádko, Actafool, Findë, kouzelníček, její alter ego, chicacheca, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm.. má to atmosféru. :)

13.04.2013 10:57:24 | muchomůrka bílá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí