Červen

Červen

Anotace: ..................

Smutný den
když jsem zpět doma
jen mám pocit
že mi chybí
celé to šílenství
kdy člověk se, ani jednou
nestačil se zastavit
dýchám a odpočívám

chybí mi dívka
se kterou by mi bylo krásně
víš zlatíčko
kde jsi
to se ptám do zdi
kterou mám před sebou

chtěl bych mít u sebe tu lásku
dívka tak úžasnou a jedinečnou
že žádnou jinou
bych jsem nechtěl
o které jen pořád sním
má bývalé láska
již má jiného chlapce
i když je pořád miluji…
Autor Vlk v rouše, 21.06.2011
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutný den
když jsem zpět doma
jen mám pocit
že mi chybí
celé to šílenství
kdy člověk se, ani jednou
nestačil se zastavit
dýchám a odpočívám

za to tip *

21.06.2011 22:10:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí