Bez rozloučení...

Bez rozloučení...

Anotace: Nevím co tu furt psát... :D

Prosím, mlč, neříkej to!
(Musím ti to říct!)
Já to nechci slyšet!
(To, že to neuslyšíš, nic nezmění!)
A ne! Nelíbej mě!
(Proč mi to děláš?)
Ne na rozloučenou!
(Právě, že naposled!)
Prosím…
(Tohle ne…)
Nechci se loučit…
(Nic s tím nemůžu udělat…)
Pochop to…
(Ne! Ty pochop mě!)
Neodcházej!
(Není to moje rozhodnutí!)
Umřu, když zůstanu sama!
(A budeme po smrti spolu?)
Nejsem statečná dáma,
(Nemáš tušení, jak se mýlíš…)
Neumím být bez tebe!
(Vždycky jsi to uměla, jen o tom nevíš…)
Tohle mi přece neuděláš!
(Nemám na vybranou…)
Řekni, že neumřeš první!
(Nelžu, jen mlčím…)
Zrádče!
(…navždy)
Autor Juliete, 22.06.2011
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí