Senzibil

Senzibil

Anotace: Senzibilové jsou lidé s citlivějším vnímám, což znamená že mají kolem sebe vysoké magnetické pole: někteří mají silné vjemy - hmat, čich, a další proutkaří a někteří, co se objevují v románech čtou druhým myšlenky.

Sbírka: Kousek nebe

Já mám hodně citlivý nos,
mám z něj velký výnos.
Lidé mě platí za čichání,
a jsem jim těžko k mání.

Cosi v jídle náhle cítím,
pořád se někam řítím.
Já slyším na sto honů
zvůků, když jdu domů.

Je to jak sen, když vyjdu ven
a napadá mne síla vjemů.
Je to jak sen, když vyjdu ven
a svému děsu zvednu se mu.

Je to dneska velká síla,
samá nadržená víla.
To samé slyšíš všude,
a nic, že dobře bude.

Jídlo je samej sajrajt,
necítím nic all right.
Všude podvod zraje,
Češi jsou děti ráje.

Je to jak sen, když vyjdu ven
a chaos všude rychle sílí.
Je to jak sen, když vyjdu ven,
překvapen, že se málo střílí.

Cítím parfém, taky pot,
že cvrkáš do kalhot.
A skrýváš svůj strach,
že ty dostaneš šach.

Hospoda se svou reputací
a zákazník jídlo zvrací.
Smrdí a chutná jako hnus,
jen si to prezidente skus.

Je to jak sen, když vyjdu ven
a napadá mne síla vjemů.
Je to jak sen, když vyjdu ven
a svému děsu zvednu se mu.

Co je tohleto za vibrace?
myslím to bez legrace.
Vidím vám na dno duše,
jak srdce slepě kluše.

Vidím ve vás rakovinu,
a tajíte vlastní vinu.
Je mi z všeho na nic,
není krajních hranic.

A je to jak sen, když vyjdu ven,
a Země se někde chvěje.
A je to jak sen, když vyjdu ven
A do hajzlu všechno spěje.

Je to má stálá noční můra,
neviděná hnusná stvůra.
Zbavuje mě všech sil,
velká muka jsem zakusil.

A je to jak sen, až odejdu ven.
A je to jak sen, až zmizím pod zem
A je to jak sen… tak čert už to vem.

Já mám citlivý nejen nos,
co mi stojí za výnos...
Autor jehlaspichlas, 23.06.2011
Přečteno 573x
Tipy 8
Poslední tipující: V.N.Losinský, Květka Š., whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téma dobrý.

23.06.2011 19:38:00 | ECHO PARAZIT

něco ti tam skřípalo tak, že nemusím být ani sensibil abych to poznala..

23.06.2011 15:03:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí