Ideál

Ideál

Anotace: "K"

Prý ideál ..

Kdo kdy na to někdy hrál?
Mávl rukou, jen se smál.

Kroutím hlavou dál a dál.

Nestojí ..

.. řekla bych že nebolí,
když směle tvrdí obojí.
že pro ideál nestojí ..

se bít.

A přesto z něho nesleví.
A já se usmívám.

Smutno v duši nemívám.
však když v noci usínám ..

tak mám.
Dneska určitě
Autor Analisieren, 23.06.2011
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: seh, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí