Srdcí bol

Srdcí bol

Anotace: -------znáš to??------

Chuť odejít
a nezanechat stopu
chuť odejít
nemyslet na svobodu
vzdát se života
přečkat potopu
tiše milovat
dělat si ostudu.

Chtít jít pryč
nečekat na výhru
jen na mě křič
pochvala míru
jsme spolu
přece jen každý zvlášť
jedeme dolů
vlaje nám dlouhý plášť.

Máš v sobě zášť
vztek a zlobu
tiše se smát
a jenom držet hubu
ty jsi tu pán
já úzkost z tebe mám
frustrace útlak
to všechno dobře znám.

Jak zbavit se tíhy
jak zbavit se splínu
vypít ty líhy
zavřít se v mlýnu
všechno to promíchat
spolykat prášky
nechci však utíkat
zbavit se hlášky.

Musíme bojovat
i když to bolí
umět se radovat
život nás školí
bolí to, krvácí
mé srdce rudé
komu to oplácí
má mysl krutě
nechci být kulkou
co jiným život ničí
přehodit výhybku
láska v nás klíčí.
Autor lullaby, 24.06.2011
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Vittoria, Šepot ve větru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí