Největší přání

Největší přání

Anotace: ...

V sevřených
rukách...
Za zavřenými
víčky...
Ve staženém
srdci...
Se Tě snažím
udržet...
Tě chci
uvidět...
Tě toužím
ucítit...
... jen ještě chvíli
...další vteřinu, minutu,další den,celý život
Tebe...
ne prázdno a ticho co po Tobě zbylo ...
Stesk
Marnost
Rvoucí
Trápení
... a proto na Tebe myslím každý den
Autor Melfëa, 25.06.2011
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, Dedillope, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí