Břehy Vltavy

Břehy Vltavy

Anotace: Zvláštní pocity mne jímají... Byla bych hodně ráda kdybyste napsali komentík, at vim co zlepsovat..;)

Po břehu Vltavy jdeme,
ve tvé je schovaná dlaň má.
Mechem porostlé skály míjíme,
jdem spolu, jen ty a já.

Po břehu Vltavy běžíme
a srdce naše stejným tempem bijí.
V kameni nožem vyryté: "miluji Tě" vidíme,
jen soumrak a hladina vody naše touhy skryjí.

Nad břehem Vltavy letíme,
vítr v ušich nám ukolébavku zpívá.
Slastné steny a odlesky nože vnímáme,
však jen paní luna na nás dolů se dívá.

Na březích Vltavy ležíme,
pomalu padáme do hlíny měkké.
V březích Vltavy sladce spíme,
já na jedné, ty na straně druhé.
Autor mistake, 07.02.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí